BRIDGE RADIO WEEKEND

SATURDAY – SUNDAY

SATURDAY

HEALTH & WELLNESS: A 30minutes programme where all things health and body fitness are discussed. Doctors and gym instructors are guests on the show. This takes the air every Saturday from 8:30am to 9am.

INSIDE MARKET: A 30minutes call-in programme every Saturday that allows update of commodity prices in the market from 9:30am to 10am.

KPOLINDU: This is a 4 hour Igbo programme for congratulatory messages, song requests, happenings and events every Saturday from 12noon to 2pm and
continues at 4pm to 6pm.

OUR ELDERS SAY: This is an hour show dedicated to listeners to call in, say a proverb in their dialect and translate to English every Saturday from 8pm to 9pm.

SUNDAY

GOSPEL ARTISTE SPOTLIGHT: This is an hour-long programme where a particular gospel artiste is profiled with his/her songs played. It takes the air every Sunday from 10am to 11am.

TESTIMONY TIME: An hour phone-in programme for listeners to share testimonies and life’s experiences. This comes up every Sunday from 11am to 12noon.

JAZZ LOUNGE: This is an hour 30minutes programme dedicated to Jazz music. The best of Jazz songs are featured on the programme every Sunday
from 12:30 to 2pm.

KINGS OF HIGH LIFE: This is a 2 hour programme dedicated to strictly Highlife tunes. All things Highlife are featured on the programme every Sunday from 2pm to 4pm.

NAIJA JAMS: This is a 2 hour programme dedicated to songs from Nigerian artistes with breaks for information update. It takes the air every Sunday from 4pm to 6pm.

NKWANITE N’IME MUO: This is a 2 hour listener-participatory Sunday evening programme with community update and quiz with music breaks every Sunday from 6pm to 8pm.

REGGAE REPUBLIC: This is a 2 hour programme dedicated to all things reggae; profiles and songs of the best reggae artistes every Sunday from 8pm to 10pm.

DJ MIX: This is a 2 hour programme which comes up every Sunday from 10pm to 12midnight with a playlist with different genres of songs played.